Arka Sokaklar 288. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Arka Sokaklar’da polislerin maceraları hız kesmeden devam ediyor. Arka Sokaklar 24 Mayıs Cuma akşamı 288. Bölümü ile Kanal D ekranlarına geliyor.

Arka Sokaklar 288. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Arka Sokaklar Dizisi 288. Bölüm özeti:

Mesut bıçaklanıyor
Mesut, Ayşegül adlı genç bir kız tarafından sırtından bıçaklanıyor.

Vedat Müdür birikmiş izinlerini kullanıp, emekliye ayrılmaya karar verir. Emeklilik dilekçesini verdiğini söylemek için de Rıza'nın yanına uğrar. Tüm ekip bu duruma üzülür, asıl merak konusu Vedat Müdür'ün yerine kimin geleceğidir.

Ekip uyuşturucu dağıtıcısı Lemi ve çetesini çökertmek için emniyette toplantılarını yaparken, içeriye merakla beklenen yeni Emniyet Müdür Yardımcı girer. Herkes gelenin Serdar Taşpınar (Volkan Ünal) olduğunu görünce kala kalır.

Mesut ve Tunç, yolda seyir halinde ilerlerken birden önlerine, elinde el arabası ile kağıt, şişe toplayan İhsan çıkar ve ona çarparlar. İhsan sarhoştur ve kendini ansızın yola atmıştır. Mesut hemen İhsan'ı hastaneye götürür. Önemli bir şey yoktur.

İhsan da hastanede, yola birden kendi atladığını, gelen aracı görmediğini söyleyince iş uzamaz. Ancak İhsan'ın kızı Ayşegül hastaneye geldiğinde Mesut'a diklenir. “Yasal haklarımızı biliyoruz ne yapmak gerekiyorsa yapacağız” der.”

Ayşegül'ün planı Mesut'tan şikayetçi olmaktır. Ayşegül üniversite arkadaşlarından Hüseyin'in ev sahibiyle ilgili problemi duyunca, bütün arkadaşları duruma el koymak isteyip, ev sahibinin kapısına dayanırlar. Olay büyüyünce mahalleye polis gelir.

Gelen ekibin içerisinde Mesut da vardır. Ayşegül'ü tanıyınca onun nezarete alınmamasını sağlar. Ayşegül bu durumu içerler, kendisinin kayırıldığını ve korunmaya ihtiyacı olmadığını düşünüp, bir gece Mesut'u takip eder ve en savunmasız anında onu sırtından bıçaklar.