Başkan Gümrükçüoğlu’na Teşekkür Plaketi

Merkez Uğurlu İlkokulu Müdürü Murat Çebi okuluna yaptığı katkılardan dolayı Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na teşekkür plaketi verdi.

Başkan Gümrükçüoğlu’na Teşekkür Plaketi
24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Uğurlu İlköğretim Okulu’nu ziyaretinde öğretmenlerin okulla ilgili taleplerini not eden ve eksikliklerin giderilmesini bizzat takip eden Başkan Gümrükçüoğlu’na okul idaresi teşekkür plaketi verdi.

Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Necip Sevinç, ile birlikte Uğurlu İlköğretim Okulu’na giden Başkan Gümrükçüoğlu, okul müdürü Murat Çebi ve Uğurlu Mahallesi Muhtarı Mustafa Kur’la okulu ve çevresini gezerek incelemelerde bulundu. Trabzon Belediyesi tarafından yaptırılan okul duvarı, park bahçe düzenlemesi ve korkulukları gezen Gümrükçüoğlu Okul Müdür Çebi'den yapılanlarla ilgili bilgi aldı. İncelemelerin ardından Okul Müdür Çebi'nin odasına geçen Gümrükçüoğlu burada müdür ve öğretmenlerle sohbet etti.

Trabzon Belediyesi olarak her zaman okulların hizmetinde olduklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, "Bizler sizlere ve yavrularımıza hizmet edebiliyorsak ne mutlu bizlere. Geleceğimizin temitanı yavrularımızı yetiştiren okullarımıza hizmet etmek bizim birinci öncelikli görevimizdir. Uğurlu İlkokulumuzda gerçekten güzel bir okul. Böyle güzel kaliteli okulları gördükçe belediye olarak bizlerde katkıda bulunmak destek olmak istiyoruz. Bu vesile ile okul müdürümüze, öğretmenlerimize ve tüm okul çalışanlarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA