Ankara Sanayici ve İş Adamaları Derneği Başkanlığı'na Tügiad Ankara Başkanlığını Da Yürüten Barış Aydın Seçildi

Ankara Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin yeni yönetimi belli oldu

ASİAD'dan yapılan açıklamaya göre, derneğin olağan genel kurulu dernek binasında yapıldı. Genel Kurulda oy birliği ile başkanlığa seçilen Barış Aydın, ASİAD'ın 24 yıllık tarihi boyunca sadece Başkentli sanayici ve işadamlarına hizmet vermekle sınırlı kalmadığını, yurt genelindeki diğer derneklere de yol gösterici olduğunu belirtti.

Ankara'daki çok sayıda derneğin ASİAD'ın bünyesinden çıktığına işaret eden Aydın, şunları kaydetti:

"Oluşturduğumuz genç kadro ile ASİAD'ı eskiden olduğu gibi Türkiye'nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri yapacağız. Büyük bir sevda ile bağlı olduğumuz Ankara için yıllardan beri işimizden, ailemizden fedakarlık ederek çok sayıda sivil toplum kuruluşunda gece gündüz demeden görev yaptık. Halen Türkiye Genç İş Adamları Derneği Ankara başkanlığı görevini yürütüyorum. Profesyonel bir ekiple birbirinden güzel projelere imza attığımız TÜGİAD'daki başarıyı, biz Ankaralı işadamları için çok ama çok önemli olan ASİAD'da da yakalayacağımıza inancım tam. Çünkü yönetimimiz her yönüyle çok başarılı ve Ankara sevdalısı kişilerden oluşuyor. Bu yönetim ile ASİAD'a tarihinin en verimli dönemini yaşatacağız."

Görevi Barış Aydın'a devreden Ufuk Ataç ise 3 yıl boyunca hem derneği açık tutmaya hem de bazı faaliyetler yapmaya gayret ettiklerini belirtti.

Yeni yönetimde yaş ortalamasının da büyük oranda düştüğüne işaret eden Ataç, "Gençlere ihtiyacımız vardı. Bizlere güç verdiniz" dedi.

Barış Aydın başkanlığındaki ASİAD Yönetim Kurulu, Savaş Sarı, Sefa Çol, Mustafa Semiz, Fikret Sungur, Ercan Halıcı, Adem Yılmaz, Yılmaz Doğan, Nejat Hatapkapulu, Zafer Karahüseyinoğlu, Ferhat Genç, Mehmet Albayrak, Metin Demir, Mustafa Zengin, Altan Palabıyıkoğlu'ndan oluştu.

Muhabir: Göksel Yıldırım

Yayıncı: Hamdi Ateş
Kaynak: AA