Nurhak Hem, Yılsonu Sergisi Açtı

Nurhak Halk Eğitimi Merkezi (HEM) tarafından 2012-2013 eğitim öğretim yılında açılan el sanatları kurslarında üretilen ürünlerin yer aldığı serginin açılışı yapıldı.

Nurhak Hem, Yılsonu Sergisi Açtı
Nurhak Kaymakamı Murtaza Dayanç, Garnizon Komutanı Yüzbaşı İlhan Güngör, Belediye Başkan Vekili Seyit Ali Yaren, İlçe Emniyet Amiri Hakan Erdem, daire amirleri ve halkın katılımıyla ilçe merkezinde açılan sergide ayrıca, kursiyerlere sertifikaları verildi.

HEM kursiyerleri tarından sunulan halk oyunları gösterisi, türkü dinletisi ve tekvando gösterisinin ardından serginin açılışı Kaymakam Dayanç tarafından gerçekleştirildi.

Açılışın ardından bir konuşma yapan Dayanç, “Nurhak Halk Eğitim Merkezi başarılı çalışmalara imza atıyor” diyerek, bu konuda daha iyi noktalara gelmek için başlattıkları bazı projelerden bahsederek, SODES kapsamında bir Kadın Toplum Merkezi ile Gençlik Merkezini ilçeye kazandırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Kaymakam Dayanç, Halk Eğitim Merkezlerinin önemine de değinerek, “Öğrenen, öğreten, üreten ve kendini sürekli yenileyen bireylerden oluşan toplumların, ülkelerini daha iyi noktalara taşıyacağına inanıyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA