Tekirdağ'da Ticari Araç Minibüsün Altına Girdi: 6 Yaralı

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde ticari aracın minibüsün altına girmesi sonucu 2'si ağır 6 kişi yaralandı.

Tekirdağ'da Ticari Araç Minibüsün Altına Girdi: 6 Yaralı
Edirne’den akrabalarının nişanı için yola çıkan Nuray B. (45), çocukları Gözde Güzide B. (24) ile Ebrar Oytun B.'nin (13) içinde bulunduğu 22 EN 058 plakalı ticari araç, Şarköy’e 3 kilometre mesafedeki Killik mevkiinde virajı alamayarak karşı yönden gelen 59 SK 293 plakalı Gülhan K. (53) yönetimindeki minibüsün altına girdi.

Araçta sıkışan Nuray B. ile yanında oturan kızı Gözde Güzide B., itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucu çıkarıldı.

Şarköy’e bağlı Yeniköy’e gitmekte olan minibüs sürücüsü Gülhan K.'nin eşi Yıldız K.'nin (49) ayağında kırık tespit edilirken, arka koltukta oturan lise öğrencisi Çisem Kayıran (15) araç içinde başına aldığı darbe ile baygınlık geçirdi.

Ebrar Oytun B. ile minibüs sürücüsünün tedavileri ayakta yapılırken, durumu ağır olan Nuray B. ile Gözde Güzide B., yapılan ilk müdahalenin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Diğer yaralılar Malkara Devlet Hastanesi’nden gelen ambulanslarla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Minibüs Sürücüsü Gülhan K., “Araç virajı geniş açıdan alarak bizim bulunduğumuz hatta girdi. Ben durmama rağmen aracımın altına girdi. Eğer fren yapabilseydi kazada bu derece yaralanma olmazdı” dedi.

Kaynak: İHA