Aydın’dan Askf’ye Ziyaret

Ordu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Aydın, Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Başkanı Zafer Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Aydın’dan Askf’ye Ziyaret
Ziyarette konuşan Genel Sekreter Aydın, amatör spor kulüplerine bu yıl 125 bin TL destek sağladıklarını söyleyerek, “Sporun her türlüsünü desteklemek gerekir. Bizde destekliyoruz. Her yıl amatör spor kulüplerine destekte bulunuyoruz. Bu yıl da 125 bin TL dağıttık. Kulüp sayısı fazla olduğu için çok etkisi olmadı. Ama yine katkı olmuştur” dedi.

Ordu İl Özel İdarespor’un bu sezonki hedefinin Bölgesel Amatör Lig(BAL) olduğunu belirten Aydın, “Kendi futbol kulübümüz de var. Ordu İl Özel İdarespor, olarak bu sezon BAL’a çıkmak istiyoruz. Ancak Ordu büyükşehir olduğunda, İl Özel İdaresi kapanacak ve Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olacak. Ben o zamanda Özel İdare çalışanlarının takıma yine sahip çıkacağına inanıyorum” diye konuştu.

“İKİ TANE SAHA YAPILIYOR” Saha yapımı için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını kaydeden Genel Sekreter Aydın, “2013 yılı için Ordu Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne 1 milyon TL verdik. Onlar da Çaybaşı ve Çamaş’a 2 tane saha yapıyor. Durugöl’deki saha zaten bizim. Oranın da bakımına devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Ordu ASKF Başkanı Zafer Öztürk ise, “Amatör sporlara katkılarından dolayı Ordu İl Özel İdare Genel Sekreteri Selami Aydın çok teşekkür ederim. Ayrıca BAL’da mücadele eden bir İl Özel İdarespor görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı .
Kaynak: İHA