'Sözlerimde Politik Bir Amaç Gütmedim'

Ünlü sanatçı Kayahan, 'Türkiye Müzik Ödülleri töreninde Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarına teşekkür ettim. Çünkü onlar sayesinde bugün buralardayız. Burada ki Sözlerim çarpıtıldı, sanki orada politik bir mesaj vermişim yada Orhan Gencebay'a cevapmış gibi lanse edildi.'dedi.

'Sözlerimde Politik Bir Amaç Gütmedim'
Habertürk ekranlarında yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programına konuk olan Kayahan, Türkiye Müzik Ödülleri törenindeki sözlerinin çarpıtıldığını ifade ederek 'Burada birlikte toplanmamızı sağlayan Mustafa Kemal ve arkadaşlarını sonsuz selamlar olsun dedim. Bu sözlerime birde sınırda şehit verdiklerimizi eklemek isterdim. Fakat bugünlerde hassas bir durumda olduğumuz için bunu söylemedim. Mesajlarımda politik bir amaç gütmedim. ' dedi.

ORHAN GENCEBAY'A CEVAP VERMEDİM


Sözlerinin Orhan Gencebay'a bir cevap olarak nitelendirdiklerini kaydeden Kayahan ' Benden önce sahneye çıkan Orhan Gencebay 'a, sözlerim cevap olarak nitelendirdiler. Asla böyle bir niyetim yoktu. Kuliste olduğum için Gencebay 'ın konuşmasını dair duyamadım. Sahneye çıkmadan öncede kulis şefine sordum. 'Atatürk ve silah arkadaşlarıyla ilgili bir şeyler söylendi mi? ' Eğer böyle bir konuşma olsaydı ben yapmayacaktım. Mustafa Kemal ve arkadaşları derken bütün kimlikler var bunun içinde. Konuşmayı dikkatli dinlerlerse burada Orhan Bey 'e bir cevap değil de, konuşmasını tamamlayıcı şeyler söyledim. Bizi, Orhan Gencebay'la karşı karşıya getirecek bir durum yok. ' ifadelerini kullandı.

BEYAZ GAZETE