Rıfat Sait Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti İzmir il Başkanlığının “karınca çalışma programı” kapsamında Dikili’yi ziyaret eden AK Parti İzmir milletvekili Rifat Sait, Dikili’de köyleri ziyaret ederek vatandaşların sııntısını dinledi.

Rıfat Sait Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor
AK Parti İzmir Milletvekili Rifat İzmir’deki köy ziyaretlerini sürdürüyor. İl Başkalığı ile koordineli olarak hafta sonu Dikili’de çalışmalarda bulunan Sait, İlçe binasını ziyaret ederek halkın sorunlarını dinledi. İlçe merkezinde esnafın derdine ortak olup kahvehanelerde vatandaşlarla sohbet eden Sait, daha sonra çevre köyleri ziyaret etti. Sait Dikilideki köyleri de ziyaret ederek köy muhtarları ve vatandaşlarla sohbet etti.

Hayvan hırsızlığı konusunda sıkıntı yaşadıklarını dile getiren köylülere Rifat Sait, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın bu konuda çalışmalarının olduğunu belirtti.

Hayvanlara kulak küpesi yerine mikroçip takılacağını 2014 yılı içerisinde bu uygulamanın bütün yurt genelinde hayata geçirileceğini vurgulayan Sait: “ Köylülerimizin bütün sıkıntısı bizim sıkıntımızdır. AK Parti köyün köylünün sorunları için çözüm merkezidir. Köy, kent ayrımı yapmadan bütün vatandaşlarımızın hizmetindedir” dedi.

Dikili İlçe merkezi ve köylerinde yaşanan alt yapı ve çevre sorunlarını değerlendiren Rifat Sait, tarım ve hayvancılık ile turizm konularında bölge halkı için projeler geliştireceklerini de sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA