Milletvekili Yılmaz, Çobanlar İlçesini Ziyaret Etti

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Çobanlar ilçesindeki parti teşkilatını ziyaret ederek, partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Milletvekili Yılmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin faaliyetlerinden arta kalan bütün zamanını Afyonkarahisar'da geçirdiğini, ilçe, belde ve köyleri ziyaret ettiğini ifade etti.

Gittiği yerlerde vatandaşların sorunlarını dinlediğini ve ortak çözüm aramada yardımcı olmaya çalıştığını aktaran Yılmaz, şöyle konuştu:

"Vatandaşlarımızın, sadece seçimlerde değil, her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Bu hafta Çobanlar ilçemizdeyiz. MHP Çobanlar İlçe Başkanımız Beytullah Kesek ve yönetim kurulu üyeleriyle teşkilat binamızda bir araya geldik. Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı süreci ve yaklaşan yerel seçimler hakkında yapılması gerekenleri konuştuk, dertleştik. Bu ziyaretlerimiz artarak devam edecek ve MHP'nin farkını herkese gösterme fırsatını yakalamış olacağız."

MHP Çobanlar İlçe Başkanı Kesek ise Yılmaz'ın kendilerini sürekli ziyaret ederek sorunlarını dinlediğini, kendisine teşekkür ettiğini söyledi.

Kesek, yerel seçimlerde gayretli bir çalışma ortaya koyacaklarını, Çobanlar'da MHP'li bir belediye başkanı seçeceklerini kaydetti.

Muhabir: Burak Aydın / Ali Kemal Akan

Yayıncı: Mürsel Çetin
Kaynak: AA