Yer Gök Aşk 115. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Yer Gök Aşk’ta tansiyon, giderek artıyor. Yer Gök Aşk, büyük bir heyecanla beklenen 115. Bölümüyle 8 Nisan Pazartesi akşamı milyonları ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor.

Yer Gök Aşk 115. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Yer Gök Aşk 115. Bölüm özeti:

DNA raporunda Yusuf Ziya'nın Yusuf'un oğlu olduğunu yazmaktadır. Sultan ve Sevda şoke bakarken, herkes rahatlamıştır… Sevda DNA raporunun sonucunu Ali Ömer'in değiştirdiğini düşünürken, Sultan da Hamiyet'in işi olduğundan şüphe duyar.

Münevver'in ısrarıyla tekrar konağa yerleşen Sultan, raporunun sahte olduğundan emin, gerçeği çıkarmaya yemin eder... Bade Demet'ten şüphelenmeye başlar ama hemen bir açığını yakalayamaz. Demet onlarla yaşamaya devam edebilecek midir? 

Ali Ömer Sevda'yı yurt dışına seyahate götürmeye karar verir. Sevda aklı oğlunda kalsa da, seyahat için çok heyecanlanır…Hamiyet ve Küçük Yılmaz yine tartışırlar. Küçük Yılmaz'ın artık tahammülü kalmamıştır. Arabasına atlar ve bir daha dönmemek üzere konaktan ayrılır…Yolculuk vakti gelmiştir. Sevda yola çıkar. Ne yazık ki bu seyahat umduğu gibi başlamayacaktır…