Ömer Karaoğlu Şehit Türküsüyle Gönülleri Fethetti

Ezgilerin sevilen sesi Ömer Karaoğlu, Zeytinburnu Belediyesi’nin düzenlediği bir konserle dinleyicileriyle buluştu.

Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen konserde sanatçının okuduğu her şarkıda dinleyiciler kendisine ıslık ve alkışlarla eşlik etti.
Şehit Türküsü bestesiyle dinleyicilerinin gönlünde ayrı bir yer edinen Ömer Karaoğlu, Zeytinburnu’nda dinleyicileriyle buluştu. Hakan Karaoğlu, Enes Taşkın ve Yavuz Karaoğlu’dan oluşan orkestrası ile birlikte sahneye çıkan Karaoğlu, konser boyunca her şarkısını coşkulu kalabalığın tezahüratları eşliğinde söyledi.

Hasret Kafesi, Mekke, Yansın İçim, Filistin gibi sevilen ezgilerini seslendiren sanatçı, sahnede dinleyicileriyle zaman zaman sohbet etti. Konuşmalarında dinleyicilerine dostluk ve birlik mesajları veren Karaoğlu, Şehit Türküsü eserini seslendirdiğinde salonda yer yerinden oynadı. Baştan sona şarkıya eşlik eden dinleyiciler, konser sonunda sanatçıyı alkış yağmuruna tuttular ve eseri tekrar seslendirmesini istediler.

Konser sonunda hayranlarıyla fotoğraf çektiren Ömer Karaoğlu, dinleyicileriyle Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi sahnesinde buluşmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek Belediye Başkanı Murat Aydın’a teşekkür etti.
Kaynak: İHA