Lale Devri 110. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Fox TV ekranlarının en çok seyredilen dizisi Lale Devri, yeni bölümleriyle fırtına gibi esmeye devam ediyor. Lale Devri, 20 Nisan Cumartesi akşamı 98. Bölümü ile Fox TV’de!

Lale Devri 110. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Lale Devri 110. Bölüm özeti:

Zümrüt 'ün velayetin düşürülmesi için dava açması, Ilgaz ailesini şoke etmiştir. Toprak çok üzülürken Çınar, Zümrüt 'le yüzleşecektir. Artık Zümrüt 'le Ilgaz ailesi arasında açık savaş başlamıştır! Velayet duruşması başlar.

Çınar işle ilgili anlaşma sağlayacakken çıkan bir aksilik, duruşmada Çınar 'ı zor durumda bırakacaktır. Ancak Zümrüt 'ün avukatının Toprak 'ın akli dengesinin bozuk olduğunu açıklaması asıl darbeyi vuracaktır!

Zor durumda kalan Çınar, Şermin 'den Toprak 'a oynanan oyunları açıklaması için mahkemeye gelmesini ister. Ayrıca Azra 'nın da kapısına dayanan Çınar, Azra 'dan ikinci duruşmaya geleceğine dair söz alır. Ancak bu konuşmadan Zümrüt 'ün de haberi olacaktır!

Azra mahkemeye giderken Kerem 'den aldığı bir haberle yıkılır. Bu sırada Toprak ve Çınar mahkemede ecel terleri dökmektedirler. Ahmet ve Sıtkı da Toprak lehine ifade verirler. Ancak asıl düğümü kim çözecektir?