Fen Lisesi'nden 25 Ünite Kan Bağışı

Manavgat Namık Karamancı Fen Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü Danışman Öğretmeni Hasan Şahin’in önerisi üzerine organize edilen kan bağışı kampanyasında öğretmenler, personel ve öğrenci velileri 25 ünite kan bağışında bulundu.

Fen Lisesi'nden 25 Ünite Kan Bağışı
Okulun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma kulübü öğretmenlerinden Hasan Şahin'in bir teklifini değerlendirdiklerini söyleyen Namık Karamancı Fen Lisesi Baş Müdür Yardımcısı Yunus Çekiç kampanyayı başlattıklarını söyledi.

Manavgat’ın kan bağışı konusunda duyarlı olduğuna dikkat çeken Antalya Kızılay Kan Merkezinden Dr. Gülden Beşir Çırakkoca ise “Namık Karamacı Fen Lisesi Müdür ve Müdür yardımcılarımızın talebiyle ilk kez yapılan bir organizasyon. Biz kendilerine bu duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyoruz. Öğrenci velileri, öğretmenlerimiz son derece duyarlı bir şekilde buraya gelerek kan bağışında bulunuyor. Bizim için önemli olan talep olması. Biz kurumlardan, Sivil Toplum Kuruluşlarından talep olması durumunda her yere gidiyoruz ve talebi yerine getiriyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA