Yılın En İyi Belediye Başkanı Kemal Kazan Ödülünü Aldı

Time Dergisi tarafından ‘Yılın En İyi Belediye Başkanı’ seçilen Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, ödülünü İçişleri eski Bakanı Abdulkadir Aksu’dan aldı.

Yılın En İyi Belediye Başkanı Kemal Kazan Ödülünü Aldı
Time Dergisi’nin geleneksel olarak düzenlediği “Yılın En’leri Ödülleri” sahiplerini buldu. Elektronik oylama ve e-posta anket yöntemiyle dergi okurları tarafından yapılan ankette “Yılın En İyi Belediye Başkanı” Bolu’nun Göynük ilçesi Belediye Başkanı Kemal Kazan seçildi. Bu yıl 10’uncusu düzenlenen ödül törenine TBMM Başkanvekili Mehmet Sağlam, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, İçişleri eski Bakanı Abdülkadir Aksu ve birçok milletvekili ile belediye başkanları katıldı.

Yılın belediye başkanı seçilen Kemal Kazan’a ödülünü İçişleri eski Bakanı Abdulkadir Aksu verdi. Göynük’ü güzelleştirmek için çok yol kat ettiklerini belirten Kazan, “Göynük’ü daha ileriye taşımak için çıkılan yolda alınan bu ödüller bizi motive ediyor. Göynük’te uzun bir yolumuz var. Önemli olan, doğal kaynaklarının güzelliğini ve Osmanlı’dan Göynük’e miras kalan tarihi yapıyı koruyarak hizmet vermek” dedi.

Kaynak: İHA