Hakan Akkaya ve Çağla Şikel fena kapıştı

Bugün Ne Giysem yarışmasının yeni sezonu kavgayla başladı.

Hakan Akkaya ve Çağla Şikel fena kapıştı
Show TV ekranlarının sevilen yarışması Bugün Ne Giysem yeni formatı ile izleyicilere merhaba dedi. Geçtiğimiz sezon tartışmalarla gündeme gelen yarışma yeni sezona da kavgayla girdi. Yarışmanın jüri üyelerinden Hakan Akkaya ile Çağla Şikel arasındaki gerginlik tansiyonu oldukça yükseltti.

DÜŞÜK PUAN ORTALIĞI KARIŞTIRDI

13 yaşında evlenip 15 yaşında çocuk sahibi olduğunu söyleyen Nurhana Hanım 'ın saçını toplayan Hakan Akkaya beklemediği bir tepki alınca puanını düşük tuttu. Hakan Akkaya'ya 'Neden bu kadar kızdın?' diye seslenen Çağla Şikel, 'Sen onun saçını toplayınca ben zaten daha fazla puan vermeyecektim' dedi. Şikel'in bu sözlerine 'Ben sizin oyunuzu etkilemek için bir şey yapmıyorum' diye karşılık veren Akkaya ise verdiği düşük puanın arkasını durdu.

'EVDE PİŞİRDİĞİ KEKE PUAN VERMİYORUM'
Çağla Şikel'in 'Burada kıyafet değerlendiriyoruz' demesi üzerine ise sesini iyice yükselten Akkaya, 'Hayatım ben de evde pişirdiği keke oy vermiyorum herhalde' diyerek tepkisini dile getirdi. İkili arasındaki tartışma karşılıklı atışmalarla devam ederken stüdyoda soğuk rüzgarlar esti.