Emet'te Yerel Yönetimler Toplantısı

AK Parti Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı, Kütahya'nın Emet ilçesinde gerçekleştirildi.

Emet'te Yerel Yönetimler Toplantısı
Toplantıya, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti'nin Kütahya, Eskişehir, Manisa, Denizli, Burdur ve Uşak il ve ilçelerinin kadın kolları başkanlıklarının yöneticileri katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, siyasette kadının önemine değinerek, siyasette kadın sayısının giderek arttığını, ancak bunun yeterli olmadığını dile getirdi

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit’te, partilerine oy verenlerin yüzde 54’ünün kadınlardan oluştuğunu kaydetti.

Akşit, şöyle konuştu: "Kadınlar söz verdimi ne pahasına olursa olsun yollarından dönmezler. Evlerini, çocuklarını, eşlerini varsa işlerini ihmal ederler ama başarıya ulaşıncaya kadar yollarından dönmezler. Bugün Ak Parti'de kadının başarısından söz ediliyorsa başbakanımızın sayesindedir. 8 milyon olan üye sayımızın 3.5 milyonunu kadınlarımız oluşturmaktadır. Bu rakam bir çok ülkenin nüfusundan fazladır. Yurt dışından ülkemize gelen heyetler bu birlikteliği nasıl sağladığımızı soruyorlar. Biz kadınlar inanınca sonuna kadar gideriz. Zaten sonuna kadar inanılmayı hak eden bir başbakanımız var. Şunu da belirtmeliyim ki Ak Parti bir anlamda kadın partisidir. Ak Partiye oy verenlerin yüzde 54’ü kadınlardır. Bazı art niyetli çevreler, AK Parti'yi, kadınları eve kapatan, sosyal hayattan uzaklaştıran siyasette ikinci plana iten bir parti olarak gösteriyor. Nüfusumuz giderek yaşlanıyor. Genç nüfus için her evde üç çocuk istiyoruz. Hatta en az üç çocuk istiyoruz. "
Kaynak: İHA