'Efe'lerden Başkan Koca'ya Teşekkür Ziyareti

Türk Halk Oyunları Federasyonu'nca organize edilen Türkiye Zeybekler Finali'nde bölge birincisi olan Gazi Emet Folklor ekibi, Belediye Başkanı Mustafa Koca’yı ziyaret etti.

'Efe'lerden Başkan Koca'ya Teşekkür Ziyareti
Ziyarette konuşan ekip hocası Mehmet Ali Alp, hedeflerinin 29 Haziran'da yapılacak olan finallerde Türkiye birinciliği olduğunu söyledi.

Kulüp başkanı Hüseyin Güler ise, bölge yarışmalarında kendilerine destek veren başkan Koca’ya teşekkürlerini sunarken, Türkiye finallerinde desteklerin devam etmesi halinde ilçeye iyi bir derece getirmek istediklerini ifade etti.

Emet Belediye başkanı Mustafa Koca’da başarılarından dolayı ekip oyuncuları ve yöneticileri tebrik ederken şunları söyledi: ” İlçemizi ve ilimizi başarıyla temsil eden folklor ekibimiz şimdi bölgemizi temsil edecek. Bizler inanıyoruz ki Türkiye finallerinde de iyi bir derece elde ederek ilçemizin sesini tüm Türkiye’ye duyuracaklar. Ekibimizin başarısı için üzerimize düşeni yapmaya hazırız.” Alp, Aydın’da yapılan bölge yarışmalarında, kendilerine destek veren Emet Kaymakamlığı ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’de teşekkür etti .
Kaynak: İHA