Saadet Partisi'nden Polis Teşkilatı'na Ziyaret

Türk Polis Teşkilatı'nın 168. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Kütahya’nın Emet ilçesinde de kutlandı.

Saadet Partisi'nden Polis Teşkilatı'na Ziyaret
Teşkilatının kuruluşunun yıldönümü nedeniyle, Saadet Partisi (SP) İlçe Teşkilatı, Emet Emniyet Müdürü Akın Akkaya’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, başta Emet Emniyet Müdürü Akın Akkaya olmak üzere tüm polis teşkilatının polis gününü kutlayan Başkan Hamamcı, "Emet ilçesinde huzur ve güveni sağlamak için gece gündüz çalışan, meydana gelen olaylara hemen müdahale edere olayları büyümeden çözen Emet Emniyet teşkilatı adına, ilçe Emniyet müdürü Akın Akkaya’yı kutluyorum" diye konuştu.

Emet İlçe Emniyet Müdürü Akın Akkaya’da, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü nedeniyle, ziyarette bulunan tüm kamu kurum ve kuruluş ile siyasi parti ve sivil toplum örgütlerine teşekkür etti

Akkaya, "Polis anayasa ve kanunların kendisine verdiği yetki ile cesaret, feragat ve fedakarlıklarla gece-gündüz demeden ülkede huzur ve güveni sağlamak için görevini yapmaktadır. Polis teşkilatımız, tüm vatandaşlarımızın huzur ve güvende yaşamaları için bundan sonrada gerekirse daha da fazla gayret ile çalışacaktır" ifdelerini kullandı .
Kaynak: İHA