Ak Parti 'ak Futbol Turnunası” Düzenledi

AK Parti Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı tarafından il genelinde “AK FUTBOL TURNUVASI” düzenlendi.

Ak Parti  'ak Futbol Turnunası” Düzenledi
Turnuvada her ilçede, merkez, belde ve köylerden oluşturulan takımlar, kendi aralarında yapacağı karşılaşmalarla birinciyi belirleyecek. Her ilçenin birincisi, 1 Nisan’da kur'a ile belirlenerek il şampiyonluğu için mücadele edecek.

Şarköy’den turnuva ile ilgili, Halkla İlişkiler Birim Başkanı Figen Yılmaz şu bilgileri verdi; “Turnuvamız il genelinde düzenleniyor. Amaç, partimiz içinde dostluk ve kaynaşmayı daha ileri bir noktaya getirmek. Şarköy Belediyesi Ertuğrul Yanık Spor Kompleksinde turnuva başladı.

Şarköy, Mürefte ve Hoşköy’den birer takım katıldı.

Her takım 7 kişiden oluşuyor. Turnuvanın birincisi, ilde düzenlenecek AK Futbol Turnuvası’nda Şarköy’ü temsil edecek. Bu turnuvaya gelecek birinciler için 1 Nisan’da kura çekilecek. İl de her ilçenin birincisinin yer alacağı turnuvada il şampiyonu belirlenecek.” Dedi.

Şarköy’de düzenlenen turnuvada, Mürefte takımının başında Mürefte Belediye Başkanı İlhan Koçer yer alırken, Hoşköy takımının başında Hoşköy Belediye Başkanı Kemal Özvarlık yer aldı.

Turnuvanın ilk maçında, Hoşköy, rakibi Mürefte’yi 10-2 yendi. Gollerden birini Belediye Başkanı Kemal Özvarlık attı. Yapılan ikinci karşılaşmada, Şarköy, Mürefte’yi 9-6 yendi.

Şarköy’deki birinciyi belirleyecek karşılaşma 22 Mart akşamı yapılan karşılaşma ile belirlendi; Şarköy-Hoşköy’ü 6-1 yenerek Tekirdağ’a gitmeye hak kazandı.

Turnuvaya AK Partili kadınlar büyük ilgi göstererek, yaptıkları tezahüratlarla renk kattı .
Kaynak: İHA