Hikmet Karaman, Yenişehir Köprühisar Köyü İlkokulu Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Bursaspor'un 50. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında teknik direktör Hikmet Karaman, Yenişehir Köprühisar Köyü İlkokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Hikmet Karaman ile beraberindeki Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu'yu, okul önünde Yenişehir Kaymakamı Süleyman Yılmaz, Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şen, Yenişehir Bursasporlular Derneği Başkanı Orhan Torun, öğretmenler ve öğrenciler karşıladı.

Bursaspor'un 50. kuruluş yıl dönümü kutlama komisyonu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Karaman ve Uslu, öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.

Okulu gezen ve bir sınıftaki sıraya oturan Karaman, babasının okul müdürü olduğunu belirterek, ''Hayatım okullarda geçti. Bu sıraya oturunca ilkokul günlerim aklıma geldi'' dedi.

Karaman, Bursaspor'un çok iyi bir taraftar topluluğuna sahip olduğunu vurgulayarak, ''Bursaspor büyük bir camia. Hedefleri olan bir takıma sahibiz. Ancak bu hedeflere taraftar desteğiyle ulaşabiliriz. Bu nedenle kentte Bursaspor sevgisini daha fazla yaygınlaştırmak gerek'' diye konuştu.

Yenişehir Bursasporlular Derneği Başkanı Orhan Torun da Bursaspor yöneticilerini ve teknik heyetini Bursa'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, ''Böyle bir ziyaret için kulübümüze talepte bulunduk. Bizi kırmayıp buraya geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Sanıyorum öğrenci kardeşlerim bugünü hayatları boyunca unutmayacaklardır'' ifadelerini kullandı.

Muhabir: Harun Sak / Vedat Yücebaş

Yayıncı: Doğan Sarıtaş
Kaynak: AA