Şarköy'de Yaza Hazırlık Çalışmaları Tamamlandı

Şarköy'de yaza hazırlık çalışmaları tamamlandı.

Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin yaz sezonunda yerli ve yabancı turistleri ağırlamak için hazır olduğunu söyledi.

İlçede altyapı sorununun kalmadığını ifade eden Altınok, ''Yağmur suyu kanallarını bağlıyor, yollarımıza parke taş döşüyoruz. Bundan sonra yol yapımı olmayacak. İlçe halkımız rahat edecek. Işıklı havuzumuzu yaparak çalışmaları sonlandıracağız. Liman ile marina arasına deniz kızı heykeli projemiz var. Bunu da ihaleye çıkardık. En kısa zamanda sonlandıracağız'' diye konuştu.

-''Küresel Kriz Sonrası Türkiye ve Dünya'' konferansı

Namık Kemal Üniversitesi Malkara Meslek Yüksek Okulu'nun kuruluşunun 20. yılı etkinlikleri çerçevesinde ''Küresel Kriz Sonrası Türkiye ve Dünya'' konferansı düzenlendi.

Malkara MYO toplantı salonundaki konferansa, konuşmacı olarak katılan Ekonomistler Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Oğuz Demir, küresel krizin etkilerini ve krizden kurtulmanın yollarını anlattı.

-İhtiyaç sahibi çocuklar için kitap ve oyuncak kumbarası

Malkara Belediyesi'nce yaptırılan ''Kitap ve Oyuncak Evi Kumbarası'' açıldı.

Belediye Başkanı Birol Kaya, kumbaralarda biriken oyuncak ve kitapların bölgedeki ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını belirterek, kullanılmayan oyuncak ve kitapların kumbaraya atılmasını istedi.

Törene katılanlar, aldıkları oyuncakları ve kitapları kumbaraya atarak kampanyaya destek verdi.

Muhabir: Alper Eral / Muhterem Erkul

Yayıncı: Nurhan Çorlu
Kaynak: AA