Çan Ziraat Odası’nda Yeni Başkan Hasan Şahin

Çanakkale’nin Çan ilçesinde, 4 bin üyesi ile en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Ziraat Odası’nda görev değişimine gidildi.

Çan Ziraat Odası’nda Yeni Başkan Hasan Şahin
Odanın yeni başkanı Hasan Şahin oldu. Çan Ziraat Odası’nın tüzüğü gereği yapılan ara seçimde Hasan Şahin, başkanlık görevini Üsrev Damar’dan devralarak görevine başladı.

2005 yılında Çan Ziraat Odası’na üye olan ve 2007’de oda yönetim kuruluna girerek 2007-2011 yılları arasında odanın Meclis Başkanlığı yürüten, 2011 yılındaki kongrede yeniden yönetim kurulu üyeliğine seçilen Hasan Şahin, tüzük gereği yapılan ara seçimde Üsrev Damar’ın işlerinin yoğunluğu nedeniyle aday olmaması üzerine Çan Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.

Çan Ziraat Odası’nın yeni başkanı Hasan Şahin, arkadaşlarının bu görevi kendisine layık gördüklerini kaydederek, “Başkan olarak göreve başladım. Ziraat bildiğimiz bir konu. Bu işin içinden geliyoruz, yabancısı değiliz. İnşallah bundan sonra Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte üyelerimize yardım etmeye çalışacağız. Esas amacımız onları bilgilendirmek ve yönlendirmek. Bunun için üyelerimizin ayağına gideceğiz, seminerler düzenleyeceğiz. Tek amacımız Çan çiftçisine layıkıyla hizmet etmektir” şeklinde konuştu.

Çan Ziraat Odası’nda yapılan ara seçimde, görevdeki Oda Meclis Başkanı Mustafa Cahit Anıl yeniden Meclis Başkanı olurken, yardımcılığına da Selim Yavaş seçildi. Odanın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına Üsrev Damar, Muhasip üyeliğe de Hüseyin Atik getirildi.

Kaynak: İHA