Ak Parti'li Selamoğlu: 'ak Parti, İcraatlarıyla Esas Milliyetçi Olduğunu Göstermiştir'

AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, AK Parti'nin bugüne kadarki icraatlarıyla esas milliyetçi olduğunu gösterdiğini söyledi.

Ak Parti'li Selamoğlu: 'ak Parti, İcraatlarıyla Esas Milliyetçi Olduğunu Göstermiştir'
AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz ve Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, Cebeci bölgesinde düzenlenen bir kermese katıldı.

Kermes çıkışı vatandaşların çözüm süreci ile ilgili sorularını cevaplayan Ankara Milletvekili Selamoğlu, milli birlik ve kardeşlik projesinin çok önemli olduğunu ve AK Parti teşkilatlarının önümüzdeki süreçte en fazla bu argüman kullanılarak üzerine gelineceğini belirtti.

Selamoğlu, bunun için çok dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

Tülay Selamoğlu konuşmasında, “Bizim kardeşlik milliyetçiliğimize laf ediyorlar. AK Parti yaptığı icraatlarla esas milliyetçi olduğunu çok kez göstermiştir” dedi.

Bu konu ile alakadar çok farklı örnekler sıralayan Selamoğlu, "Biz artık kendi silahımızı kendimiz üretiyoruz. Eskiden Amerika’dan, İsrail’den, Fransa’dan satın alıyorduk, şimdi kendi insansız hava aracımızı, yerli tank Altay’ı, taarruz helikopteri Atak’ı üretiyoruz. Eskiden şehirler bile birbirine kavuşamıyordu, şimdi duble yollar var. 2002 öncesine göre Türkiye genelinde orman alanımız ikiye katlandı, paradan 6 sıfır attık. İşte budur insanı sevmek, milletini sevmek” dedi

Kaynak: İHA