Çelik, Chp’ye Çattı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, CHP’lilerin her fırsatta Cumhuriyet elden gidiyor söylemleri içerisinde olduğunu belirterek "Elden giden cumhuriyet değil, elden giden Cumhuriyet Halk Partisi, siz farkında değilsiniz” dedi.

Çelik, Chp’ye Çattı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma Kurulu toplantısında CHP’ye yönelik eleştirilerde bulundu.

CHP’lilerin her fırsatta Cumhuriyet elden gidiyor söylemlerini dile getirdiklerini belirten Çelik, şöyle konuştu: “Başbakanımız, Kanal İstanbul projesini açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep’te 'bu projede insan unsuru yok' dedi.

Kanal İstanbul'un Zonguldak'a ne faydası var, Gaziantep'e ne faydası var demek, yediği yemeğin sadece ağzına faydasına dokunacağına inanan insanın durumudur. Bunlar İstanbul'da boğaz köprüsü yapılacağı zaman kıyamet kopardılar. İkincisi yapılırken de itiraz ettiler. Şimdi üçüncüsüne itiraz ediyorlar. Bakanlığımda okul aile birliği ile ilgili bir kanun getirdim meclise bunlar gene kıyamet kopardı. Bunlar her yaptığımız çıkardığımız kanunlarda örnek Tarım Bakanımız koyun keçilerle ilgili kanun getiriyor, 'cumhuriyet elden gidiyor' diyorlar. Elden giden cumhuriyet değil, elden giden Cumhuriyet Halk Partisi, siz farkında değilsiniz.” Bakanlığı döneminde Deniz Baykal tarafından sevilmediğini kendisine söylendiğini belirten Çelik, şunları söyledi: “Bakanlığım döneminde bir ara bana dediler ki, Deniz Baykal senden nefret ediyor, seni hiç sevmiyor, bende dedim ki Sayın Deniz Baykal'a insan olarak saygı duyarım ama Deniz Baykal beni severse bilin ki bende bir yamukluk var. Bundan daha tabii şey olabilir mi?" Çelik, ayrıca, AK Partili de olsa usulsüzlük yapan kimseye fırsat vermeyeceklerini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “AK Partili de olsa pisliğe bulaşan, siyaseti rant dağıtma aracı haline getiren ve bir şekilde tüyü bitmemiş masumun hakkına el uzatan olursa onun elini kırarız. "
Kaynak: İHA