Teslim Edilen Kaymakam Adayının Amcası: Türkiye Cumhuriyeti Devleti Güçlüdür

Terör örgütü PKK, Türkiye'de farklı tarihlerde kaçırdığı ve 2 yıldır elinde tuttuğu 8 kamu görevlisini Kuzey Irak'ın Amediye bölgesinde heyete teslim etti.

Teslim Edilen Kaymakam Adayının Amcası: Türkiye Cumhuriyeti Devleti Güçlüdür
Ankara Etimesgut’ta yaşayan kaymakam adayı Kenan Erenoğlu'nun amcası Ahmet Annadinç, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlüdür. Her zaman için güçlüdür.” dedi.

PKK tarafından 9 Ağustos 2011 yılında kaçırılan kaymakam adayı Kenan Erenoğlu'nun Ankara Etimesgut’taki evinin önünde çadır kuruldu. Geçmiş olsun ziyaretine gelen akraba ve komşulara çadırda yemek ve çay ikramı yapılıyor. Ayrıca Erenoğlu için kurban edilecek bir koç evin bahçesinde bulunuyor. Kenan Erenoğlu’nun amcasının oğlu Bayram Annadinç, “Devletimize çok teşekkür ediyoruz. Devletimiz çok büyük. Allah razı olsun. Yeğenimizi bize gönderdi. Çok mutluyuz. Sevinçliyiz. Kırıkkale Çelebiliyiz.” diye konuştu.

"YAZILANLARIN HİÇBİR ASLI YOK"

Kaymakam adayı Kenan Erenoğlu'nun amcası Ahmet Anadinç ise “Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlüdür. Her zaman için güçlüdür. Ağabeyim soy ismini sonradan değiştirdiği için onların soy ismi Erenoğlu’dur. Basın da bazı haberler çıkıyor. Bu yazıların hiçbir aslı yok. O yazıların aslı yoktur. Biz Kırıkkale Çelebi Karahacılı köyündeniz. Bizim öz geçmişimiz 300 yıl önce Erzincan’dan gelme.” şeklinde konuştu.

Yeğeninin ablası ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini belirten amca Ahmet Annadiç, “Anne ve babası görüştü. Gayet morali iyi şuanda bizde heyecanla onu bekliyoruz. İlgi ve alakanıza teşekkür ediyoruz. Lütfen yapılan haberlerinizi bazı kesimleri sevindirmek amacıyla yapmayın. Bugüne kadar basına hiçbir görüntü vermedik. Tek isteğimiz bizim ağzımızdan çıkanın yazılması.” diye konuştu.

Annadinç, yeğeninin önce Diyarbakır Askeri Havalimanı oradan da akşam saatlerinde Etimesgut Askeri Havalimanı’na geleceğini yetkililerden öğrendiklerini anlattı .