Harun Kolçak 'illuminate' tarikatı üyesi mi?

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Kenan Erçetingöz’le Yüz Yüze programında seyircilerden gelen illuminate sorusu, ünlü pop müziği sanatçısı Harun Kolçak'ı sinirlendirdi...

Harun Kolçak 'illuminate' tarikatı üyesi mi?
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Kenan Erçetingöz ile Yüz Yüze programı, pop müziğin güçlü seslerinden Harun Kolçak ve diyetisyen Yelda Kahvecioğlu'nu ağırladı.

Harun Kolçak programın ilerleyen dakikalarında izleyicilerden gelen soru karşısında ise fena patladı.

Kenan Erçetingöz, bir izleyicinin Harun Kolçak'ın boynunda yer alan kolyeyi merak ettiğini ve ne anlama geldiğini sordu.

Kenan Erçetingöz sorunun içeriğini daha da açtı ve Harun Kolçak'a 'illuminate' tarikatını üye misin' dedi.

Bu soru karşısında şaşıran Harun Kolçak, ' illuminate hakkında konuşmak için önce Haçlı Seferleri'ne ve Hz. Süleyman'ın tapınağında nelere rastlandığını araştırsınlar, sonra karşıma illuminate ile çıksınlar ' diye konuştu.

Harun Kolçak'ın tepkisi karşısında Kenan Erçetingöz 'Bu soruya neden bozuluyorsun, açıklarsın' karşılığını verdi.

BEN HADDİNİ BİLEN BİR ADAMIM

Haddini bilen ve bilmediği konuda susan bir adam olduğunu belirten Kolçak, ' Pat diye illuminate denmez. Önce sembolizmi çözeceksiniz. Bu herşeyi gören rabbin gözüdür. Ben bu kolyeyi 15 yıl önce Almanya'dan aldım. Öyle bir bağlantı ile ilgili haberim de yoktu. Lütfen Haçlı Seferleri ve Hz. Süleyman'ın tapınağında neler görmüşler ve Vatikan'a karşı tavır almışlar bunları öğrensinler sonra bana illuminate yakıştırması yapsınlar' dedi.

SÜPRÜNTÜ BİLGİYLE HEDEF GÖSTERİLMEZ

Anlamını bilmeden insanlara yapılan yakıştırmalara kızdığını belirten Harun Kolçak, ' Bana illuminate diyebilirler farketmez. Bir insanın bilmediği bir konuda ve sürpüntü bilgiyle hedef göstermesi ve yargılaması benim hoşuma gitmiyor' diye konuştu.

Daha önce de buna benzer bir yakıştırmaların yapıldığı belirten Harun Kolçak, tartışmaın sonunda kameralara illuminate işareti yaptı.