İntikam 10. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Amerika ABC televizyonunda yayımlanan 'Revenge’ adlı diziden uyarlanan İntikam, ilk iki bölümüyle yüksek reyting elde etmeyi başardı. İntikam, 10. Bölümü ile 14 Mart’ta Kanal D ekranlarında!

İntikam 10. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
İntikam 10. Bölüm özeti:

Yağmur'un hedefinde Selen var!

Yağmur, gittikçe daha tehlikeli hala gelen Selen'i saf dışı bırakmaya karar veriyor ve elindeki kozlarla harekete geçiyor.

Yağmur'un canı çok sıkkındır. Derin gitmediği gibi, Rüzgar ile de iyiden iyiye flört etmeye başlamıştır. Bu durum Yağmur'u sinirlendirse de, elinden fazla bir gelmez. Çünkü Derin onu, çok üzerine gelirse gerçekleri anlatmakla tehdit eder. Haldun'dan Şahika'ya bir zarf gelir.

Zarfın içinden çıkan belge Şahika'yı fazlası ile etkiler. O, Arsoy Ailesi'ni bir arada tutmaya çalıştıkça, tersine her şey daha da dağılmaktadır. Evde iyice yalnız kalan Şahika, Emre'yi döndürmek için hem Aslı'yı hem de Selen'i kullanmaktadır.

Aslı ona Emre ile baş başa yemek ayarlar ama, yemeğe Yağmur da katılmaktadır. Hakan'ın şirkete yatırım yapmasını sağlayan Selen zaferini biraz erken kutlar. Önce Emre'ye teklif de bulunur, yüz bulamayınca da Hakan'a gider.

Yağmur, gittikçe daha tehlikeli hala gelen Selen'i saf dışı bırakmaya karar vermiştir. Elindeki kozlarla harekete geçer. Ona öyle bir sürpriz hazırlar ki, Selen ve Arsoylar karşı karşıya gelir. Son yaşanan olaylardan sonra Cemre, Barış ile ev tutmaya karar verir. Ancak bunu duyan Rüzgar, Barış'a karşı çıkar. Çünkü ev, Şahika'dan Cemre'yi bırakma karşılığında alınan çek ile tutulacaktır.
 
Derin iyice Rüzgar'ın yanına yerleşmeye başlar. Üstelik ona Hale değil, çocukluk arkadaşı Derin olduğunu söyler. Yılladır beklediği kadını karşısında bulan Rüzgar şaşkındır. Kaybedecek pek de bir şeyi kalmayan Selen ise her zamankinden daha tehlikelidir.