'Müslüm Baba'ya Hayranları Şarkılarıyla Destek Verdi

Şişli’deki özel bir hastanede yoğun bakımda tutulan Müslüm Gürses’e hayranları şarkılarıyla destek verdi. Gürses’i ziyaret için hastaneye gelen sanatçı Nuri Sesigüzel, “Gürses gözüyle cevap veriyor, konuşamıyor” dedi.

Hastanenin önüne araçlarıyla gelen iki genç, üzerinde 'Müslüm Gürses' yazılı atkıyı açtı ve ardından Gürses'in şarkıları eşliğinde sanatçıya sevgi gösterilerinde bulundu. Müziğin sesini sonuna kadar açan Gürses hayranları, sanatçının taburcu olacağı ana dek bekleyeceklerini ifade ettiler. Gürses hayranı Barış Aydın ile Rafet İleri, “Babayı sabaha kadar bekleyeceğiz. Baba yoğun bakımdan çıkana kadar buradayız. Arabamızın içinde oturup müzikleriyle onu anıyoruz. Bütün hayranlarını hastaneye gelmeyi bekliyoruz” diye konuştu.

Nuri SESİGÜZEL: “GÖZÜYLE CEVAP VERİYOR, KONUŞAMIYOR”

Öte yandan Müslüm Gürses’i ziyarete gelen sanatçı Nuri Sesigüzel, Gürses’in gözüyle cevap verdiğini ancak konuşamadığını söyledi.

Nuri Sesigüzel, Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Hanım’la konuştuğunu ifade ederek, “Başhekimiyle herkesle görüştük. Allah’tan umut kesilmez. Şuanda yaşamı devam ediyor. Bir şey diyemeyiz. Allah onu sağlığına kavuştursun yapılacak bir şey yok. Ne siz ne ben ne de hastane sabahleyin çıkan haber bizi üzdü. Bu toplumu üzdü ama böyle bir şey yok. Koştuk geldik iyi haberini aldık. Umut kesilmez şimdi gidip evlerimize bekleyeceğiz. Görme imkanımız olmadı. Hanımı gitmiş eline alnına vurmuş cevap vermiş. Gözüne elini atmış gözünü açmış. Bunu Muhterem Hanım bizzat bana anlattı. Cevap veriyor ama konuşamıyor. Hareketleriyle uyanık olduğunu gösteriyor. O yüzden de biz umutluyuz evime rahat gideceğim” dedi.

Kaynak: İHA