Ak Parti Çankaya İlçe Teşkilatı, Mahalle Danışma Meclisi Toplantılarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

AK Parti Çankaya İlçe Teşkilatı, Mahalle Danışma Meclisi Toplantılarına hız kesmeden devam ediyor.

Ak Parti Çankaya İlçe Teşkilatı, Mahalle Danışma Meclisi Toplantılarına Hız Kesmeden Devam Ediyor
Her hafta bir bölgede mahalle başkanlarının, muhtarların, ilçe yönetiminin, yürütme kurulu üyelerinin, belediye meclisi üyelerinin ve milletvekillerinin katılımıyla mahalle danışma meclisi toplantıları tertip ediliyor. Bu haftaki Mahalle Danışma Meclisi toplantısı Sosyal İşler Birimi’nin koordinasyonunda olan Seyranbağları, Umut, Barbaros, Bayraktar, Esat mahallelerinde gerçekleşti. Yaklaşık 700 kişinin katıldığı Seyran-Esat Mahalle Danışma Meclisi Toplantısına, MKYK üyesi ve Ankara Milletvekili Reha Denemeç, İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz, İl Başkan Yardımcıları Hayri Çağır ve Alparslan Kılıç, Belediye Meclis Üyeleri Saadettin Özbay, Bayram Kubaşık, Jülide Sarıeroğlu, İl genel meclisi üyeleri Nejat Gürer, Abbas Şahin, ilçe ana kademe yönetim kurulu üyeleri, kadın-gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları, mahalle teşkilatları ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda, bölge sakinleri, bölge ile alakadar soru ve sorunlarını aktardı. Soru ve sorunların bir kısmı toplantıya katılan belediye meclis ve il genel meclis üyeleri tarafından yerinde çözülmeye çalışıldı, bir kısmı içinde not alındı ve değerlendirilmeye alınılmak üzere kaydedildi.

Toplantının açış konuşmasını yapan AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz, Çankaya'yı kazanmak için gece-gündüz demeden çalışmaya devam ettiklerini, bu sebeple siyasetin temelini teşkil eden yerel siyaset için mahalle danışma meclislerini çok önemsediklerini söyledi.

AK Parti Çankaya İlçe Başkanlığı olarak Ankara’da bir ilk’e imza attıklarını kaydeden Yılmaz, bundan sonraki her hafta boyunca bir aksilik çıkmadığı takdirde Mahalle Danışma Meclislerini her haftaya yapacaklarını söyledi.

İlçe Başkanı Yılmaz, Siyaseti tabana indirdiklerini, bu sayede hem seçime hazırlık hem de siyasetin esasını teşkil eden seçmenlerle birebir diyalog içinde olduklarını ifade ederek, AK kadrolarının her zaman milletin hizmetinde olduklarını belirtti.

Toplantıyı organize eden İlçe Başkan Yardımcısı Dursun Çam’a da teşekkür eden Yılmaz, kendilerinin AK Parti’nin kurulduğundan beri mahalle başkanlığından başlayarak teşkilatın her kademesinde canla başla çalıştığını, teşkilatçılık ruhundan ve davaya sadakat’ten asla taviz vermediğini ifade etti.

Toplantıda söz alan MKYK üyesi ve Ankara Milletvekili Reha Denemeç ise pazar günü bu güzel havaya rağmen salonu hınca hınç dolduran partililere teşekkür ederek sözlerine başladı.

AK Parti iktidarının son 10 yılda ülkeyi nereden nereye getirdiğine kısaca değinen ve teknik örnekler veren Denemeç, Güncel genel konulara da değindi. AK Parti iktidarı tarafından uygulamaya konulan çözüm sürecinden, bununla beraber yapılan eski uygulamalar ve bu uygulamaların götürülerinden bahsetti. Türkiye’deki yerel siyasetin önemini de vurgulayan Denemeç, aynı iradenin şimdi Çankaya’yı dertlerinden, sorunlarından kendi içinde yaşadığı kısır çekişmelerden kurtarmak için Çankaya’yı yönetmeye talip olduklarını ve görevin üstesinden gelebilecek kapasitenin AK Parti Çankaya İlçe teşkilatında fazlasıyla mevcut olduğunu söyledi.

AK Çankaya Sosyal işler biriminin faaliyetlerinin bahsedildiği sine-vizyon gösterisinin ardından katılımcılara yemek ikram edilerek, hatıra fotoğrafı çekildi .
Kaynak: İHA