Leyla İle Mecnun 85. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

TRT 1’in kahkaha makinesi dizilerinden biri olan Leyla ile Mecnun her hafta birbirinden eğlenceli konularıyla ekrana gelmeye devam ediyor. Leyla ile Mecnun 11 Şubat Pazartesi akşamı TRT 1 ekranlarında 85. Bölümü ile yayımlanacak.

Leyla İle Mecnun 85. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Leyla İle Mecnun 85. Bölüm özeti:

Bir süredir Leyla'ya ulaşamayan Mecnun, Yavuz ve İsmail'le dertleşir. Mecnun Leyla'nın nereye gittiğini kendi kendine bulmaya çalışır önce. Leyla'yı bulamayan Mecnun çareyi Hidayet'e danışmakta bulur. Ancak Hidayet'in söylediklerine inanmaz.

Leyla ile Ömer ise Niğde'nin bir köyünde organik tarım yapmaktadırlar. Mecnun Leyla'yı bulmak için çeşitli yollar denedikten sonra, sonunda astral seyahatle gitmeye karar verir. Mahallede çoğu kişinin bir süredir astral seyahat yapmakta olduğu ortaya çıkar.

Erdal geceleri bakkalda astral satış yapmaktadır. Bakkaldaki satışları arttırmak için bir de ceo işe alır. Mecnun ise önce astral seyahatle Niğde'ye gider ancak mışıl mışıl uyumakta olan Leyla'yı uyandıramadan geri döner. Mecnun en sonunda gerçekten Niğde'ye Leyla'nın yanına gitmeye karar verir.