Eğirdir'de Yolcu Otobüslerinin Güzergahları Değişecek

Eğirdir ilçesinde halkın yolcu otobüslerinden daha fazla yararlanabilmesi için yolcu otobüsü güzergahlarının değiştirilmesi yönünde çalışma başlatıldığı bildirildi.

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, yaptığı açıklamada, halkın yolcu otobüslerinden daha fazla yararlanabilmesi için yolcu otobüsü güzergahlarının değiştirilmesi çalışması başlatıldığını belirtti.

Yolcu otobüslerinin Menderes Mahallesi'deki Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Yurtkur önünden geçmesi için çalışma yapılacağını vurgulayan Özmeral, şunları kaydetti:

''Bütün hizmetlerimiz halkımız içindir. Her yaptığımız iş ve hizmette mutlaka insan vardır. Çalışmalarımız bütün olarak insanlarımızın faydasınadır. Yurtkur ile Anadolu İmam Hatip Lisesi önünden geçecek bütün otobüsleri geçtikleri yerleri fazlaca kıymetlendirecektir. Vasıtalar, belli yerlerde Isparta-Konya anayolunu kullanmayarak iniş ve binişlerdeki tehlikeler azalacak. Öğrenci ve vatandaşlarımıza kolaylık gelecektir. Bu görüşümüzü icraata geçirdiğimizde yolcular değişik çevrelerden geçecek ve evlerine yakın yerlerden binen ve inenler olacak.''

Muhabir: Murat Yolcu

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA