Lale Devri 100. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Fox TV ekranlarının en çok seyredilen dizisi Lale Devri, yeni bölümleriyle fırtına gibi esmeye devam ediyor. Lale Devri, 9 Şubat Cumartesi akşamı 100. Bölümü ile Fox TV’de!

Lale Devri 100. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Lale Devri 100. Bölüm özeti:

Fotoğrafları gören Çınar öfkeden deliye döner. Toprak bir açıklama ve özür beklemektedir. Ancak Çınar, Toprak 'ın duygularından habersiz, olayın sorumlusunu bulmak için harekete geçecektir.

Çınar, Azra 'yla yüzleşir! Çınar 'ın tüm suçlamalarına cevap vermeye çalışan Azra köşeye sıkışmıştır. Onu bir tesadüf kurtaracaktır. Ancak Zümrüt 'ün kararı kesindir. Azra istifa edecektir! Azra 'nın işinden olması Toprak 'ı şüpheye düşürür.

Boşuna kıskançlık yaptığını düşünen Toprak 'ın vicdanı rahat değildir. Ancak Şeref onu saf olmaması konusunda uyaracaktır. Çınar, eski hatalarını tekrarlamamak için Toprak ve Azra 'yı yüzleştirmeye karar verir.

Üçünün bir yemeğe çıkmasını teklif eder. Toprak bunu kesinlikle reddeder. Çınar restorana gittiğinde onu büyük bir sürpriz beklemektedir. Ancak asıl sürpriz gecenin devamında Toprak 'tan gelecektir!