Ak Parti İlçe Yönetiminden Basına 'tanışma Yemeği'

İçel'in Mut İlçesi AK Parti İlçe Başkanı Veli Şıkşık ve yeni yönetimi, tanışma yemeğinde basınla bir araya geldi.

Ak Parti İlçe Yönetiminden Basına 'tanışma Yemeği'
Yemekte bir konuşma yapan Başkan Veli Şıkşık, hemşerileri olan Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever’le gurur duyduklarını ifade etti.

Göreve geldikleri günden beri ilçede herkesle istişare halinde olduklarını belirten Şıkşık, 2013 yılı ilçede hedeflerinin cazibeli sulama suyu projesine geçmek olduğunu söyledi.

Başkan Şıkşık, "Damla ile sulama sistemini bu yıl cazibeli sulamaya geçerek bir çağ atlamak istiyoruz. Cazibeli sulama demek boşa akıp giden sularımızı 1 ay depolayıp 3 ay boyunca kullanmaktır. Buda sulama suyundaki maliyetlerimiz cüzi miktarlara yani masrafları en azlara çekmek anlamına geliyor" dedi.

İçel'in ilçeleri arasında Mut ve Aydıncık'ın AK Partili belediye başkanlarına sahip olduğunu söyleyen Başkan Şıkşık, "CHP 20 yıl ilçemizde belediye yönetti. 20 yılda yaptığının kat be katını biz 4 yılda yaptık. Mut Devlet Hastanesi inşaatı bitmek üzere, TOKİ’yi ilçemize kazandırdık, dere ıslahı çalışmaları Son hızıyla sürüyor, çevre düzenleme gibi hizmetlerimiz hızla devam ediyor. Kısacası Mut halkına hizmet için neyi istiyorsa azimle yapmak zorundayız. Siz basın olarak bize destek verin. İlçeye hizmet vermeye devam edelim" dedi.

Kaynak: İHA