Kırıkkale Kültür ve Dayanışma Deneğinden Başkan Tuna’ya Ziyaret

Kırıkkale İli ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’yı ziyaret etti.

Kırıkkale Kültür ve Dayanışma Deneğinden Başkan Tuna’ya Ziyaret
Etimesgut ilçesinde çalışmalarını yürüten dernek yöneticileri Sincan’da da hayata geçirmek istedikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya sivil toplum kuruluşlarının yaptığı ziyaretler sürüyor. Belediyecilikte sivil toplumun önemi ve yönetimde katılımcı bakış açısını benimseyen Sincan Belediyesi, sivil toplum kuruluşları ile dirsek temasını sürdürüyor. Bu doğrultuda da ilçe ve ilçe dışından gelen fikir ve önerileri dinleyen Başkan Tuna’nın bu sefer ki ziyaretçileri Etimesgut ilçesinde faaliyet gösteren Kırıkkale İli ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Zübeyde Savaş Kılıç ve ekibiydi. Başkan Tuna’yı ziyaret ederek ilçede yapmak istedikleri çalışmalar için destek isteyen dernek yönetimi, karşılaştıkları ilgi ve alakadan memnun kaldıklarını belirtti.

Sincan’da yaşayan 23 bin Kırıkkaleli olduğunu belirten Dernek Başkanı Zübeyde Savaş Kılıç, “Derneğimiz Etimesgut’ta faaliyet gösteriyor ama hemşerilerimizin yoğun olduğu ilçeleri de belirleyerek oralarda da çalışmalarımızı yürütmek istiyoruz. Sincan’da da 23 bin hemşerimiz yaşıyor. Toplantılarımızı burada da yaparak hemşerilerimizle bir araya gelmeyi arzu ediyoruz. Bunun içinde ilk adımı Belediye Başkanımızla tanışarak atmış olduk. Başkanımıza da ilgisi için çok teşekkür ediyorum” dedi.

İlçeyi toplumun her kesimi ile birlikte yönettiklerinin altını çizen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Sincan’ımıza değer katan tüm hemşerilerimiz bizim için Son derece kıymetlidir. İlçemiz onlarla bir bütündür. Sincan’ımız genelinde tüm vatandaşlarımızın ne ihtiyacı, sıkıntısı olursa imkânlarımız çerçevesinde daima onların yanındayız, belediye olarak insanlarımıza ve şehrimize hizmet etmek bizim hem görevimiz hem de borcumuzdur. Kırıkkaleli İli ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneğimize de ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA