'Bölge Planı Önceliklendirme' Toplantısı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Zafer Kalkınma Ajansının Bölge Planı Önceliklendirme toplantısı Emet Kaymakamı ve Hisarcık Kaymakam Vekili Hüdayar Mete Buhara Başkanlığı'nda yapıldı.

'Bölge Planı Önceliklendirme' Toplantısı
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Toplantı salonunda yapılan toplantı hakkında bilgi veren Zafer Kalkınma Ajansı Şehir ve Bölge plancısı İskender Cem Leblebici,” Kalkınma Bakanımızın direktifleri doğrultusunda Ekim ayında Başbakanımıza arz edeceğimiz bir plan hazırlıyoruz. İlçeye gelecek yatırımlar ve teşvikler bu plana göre belirlenecek. Fakat her ilçenin kendi öncelikleri olacak. Hisarcık’ın önceliklerini belirleyeceğimiz Bölge Planı Önceliklendirme toplantısında Zafer Kalkınma Ajansının çalışmaları hakkında bilgi vereceğiz ve katılımcıların fikirlerini alacağız.” diye konuştu.

Zafer Kalkınma Ajansı Bölge Planı Önceliklendirme toplantısına Hisarcık Kaymakam Vekili Hüdayar Mete Buhara, Zafer Kalkınma Ajansı Şehir ve Bölge Plancısı İskender Cem Leblebici, Tanıtım ve Koordinasyon Birimi Başkanı N.Bahadır Şanver İlçe Hastanesi Başhekim Vekili Dr.Gökhan Akkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ali Karakurt, Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü M.Ali Özdemir, Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çalışkan, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ali Köse, Belediye Yazı İşleri Müdürü Hasan Köse ve Fen İşlerinden Özkan Atak katıldı.

Kaynak: İHA