Doğanhisar'da Siyaset Akademisi Eğitimleri Başladı

Doğanhisar'da Siyaset Akademisi eğitimleri başladı.

MKYK Üyesi Hasibe Özlem Çepni, Doğanhisar Öğretmenevi'nde yaptığı konuşmada, Siyaset Akademisi'nin 4 yılda 74 il ve bir çok ilçede yapıldığını söyledi.

Akademinin Türkiye'nin siyasi ve sosyal yaşamına katkı sağlama amaçlı yapıldığını dile getiren Çepni, muhalefet partilerinin bu tür girişimlerinin başarısızlıkla sonuçlandığını belirtti.

AK Parti Konya İl Başkanvekili Mustafa Dündar ise akademinin Türkiye'de bir marka haline geldiğini, akademinin sadece siyasi bir çalışma olmadığını dile getirdi.

Hangi görüş ya da anlayışta olursa olsun herkese kapılarının açık olduğunu aktaran Dündar, AK Parti'nin 11 yılda sağlıkta, ulaşımda ve sosyal alanlarda büyük değişimler yaptığını ifade etti.

AK Parti Doğanhisar İlçe Başkanı Mustafa Yalımel de Siyaset Akademisi eğitimlerinin ilçelerinde düzenlenmesi dolayısıyla çok mutlu olduklarını, programın 7 Nisan'da sona ereceğini dile getirdi.

Bu yılki eğitimlerde yerel yönetimlere öncelik verildiğini aktaran Yalımel, belediyecilik bağlamında yeni bir döneme girildiği için eğitimlerin öneminin daha da arttığını sözlerine ekledi.

Muhabir: Ayşe Şensoy

Yayıncı: Murat Aslan
Kaynak: AA