Alemin Kıralı 62. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

ATV’nin beğenilerek seyredilen komedi ve aile dizisi Alemin Kıralı, her hafta birbirinden eğlenceli konuları işliyor. Yine çok güldürecek olaylarla ekrana gelecek olan Alemin Kıralı, 20 Şubat Çarşamba akşamı 62. Bölümü ile ATV’de olacak.

Alemin Kıralı 62. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Alemin Kıralı 62. Bölüm özeti:

Asalet, Aslan'ın nazara inanmadığını ve nazardan korkmadığını anlayınca bir plan yapar. Amacı Yılmaz ile anlaşıp İstanbul'un en ünlü nazar değdiren çifti Neriman ve Hamdi'yi eve getirtmek ve Aslan'ı rahatsız etmektir.

Bir akrabasının torununun sünnet törenine katılmak için Şile'ye giden Asalet, Almanya'dan yeğenlerim geldi bir kaç gün ağırlayın diye Mehveş'e tembih eder ve Neriman ile Hamdi eve yerleşir. Aslan için kabus başlar.

Uçakta yolculara kötü davranan Jülide, patronu tarafından cezalandırılır. Jülide, sokakta bir stand kuracak ve iki yüz adet uçak bileti satacaktır ancak bu şekilde işine geri dönebilir.

Kelleşmeye başladığını düşünen Kubat, merdiven altı bir saç ekim merkezine gider. Ancak burda saç değil, kafa derisi ekiyorlardır. Kafasına monte edilen derinin sahibinin zekasıda Kubat'a geçince ortalık karışır.