Beyaz Show'dan Engin Altan Düzyatan'a Özel Klip

Beyaz Show’un bu haftaki bölümüne Engin Altan Düzyatan’a yapılan sürprizler damgasını vurdu.

Beyaz Show'dan Engin Altan Düzyatan'a Özel Klip
Sempatik ve yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan, Beyaz Show'a konuk olunca, Beyaz'ın konuklarına yapmayı sevdiği muzip sürprizlerden nasibini aldı.

BEYAZ SHOWDA Engin Altan Düzyatan ŞARKILARI
Adı ve soyadı arasındaki ses uyumu sebebiyle zaman zaman televizyonlarda çeşitli programlarda espri kaynağı olan Düzyatan, Beyaz'ın kendisine özel hazırlattığı VTR ile eğlenceli dakikalar yaşadı. İzleyicilerin gülme krizine girdiği VTR'de, Beyaz'ın ricasını kırmayan Emel Sayın'dan Çelik'e, Sarp Apak'tan Fettah Can'a, Halil Sezai'den Hakan Aysev'e pek çok ünlü Engin Altan Düzyatan'ın adını bilindik şarkıların içinde kullanarak Düzyatan için Unutulmaz bir hatıraya imza attılar.

SEVGİLİSİNDEN DÜZYATAN 'A ÇOK ÖZEL SÜRPRİZ
Ünlülerin seslendirdiği Engin Altan Düzyatan şarkıları sosyal medyada dün gecenin en çok konuşulan konuları arasında yer alırken, yakışıklı oyuncu sevgilisi Özge Özpirinççi 'nin sürpriziyle bir şaşkınlık daha yaşadı.

Amerika 'da bulunan Özge Özpirinçci, basında çıkan “Ayrıldı” haberleri üzerine cep telefonuyla sevgilisi için bir VTR hazırladı. Haberleri Tİ 'ye alan bir VTR hazırlayan Özge Özpirinçci, VTR 'nin sonunda ise sevgilisi Engin Altan Düzyatan 'a şu sözlerle seslendi:
“Sevgilim yanında olmayı çok isterdim ama ikimizde çok güzel şeyler yapıyoruz. Seni en kısa zamanda göreceğim. Çok özlüyorum ve çok seviyorum.”

BEYAZ GAZETE