‘Orço’ Hakkında Suç Duyurusu

Adıyla dalga geçildiğini öne süren bir kişi, bir televizyon kanalında yayınlanan Pis Yedili de ‘Kamil’ veya ‘Kamiller’ şeklinde
ifade kullanılmasından rahatsız olduğunu belirterek suç duyurusunda bulundu.

‘Orço’ Hakkında Suç Duyurusu
Pis Yedili dizisinin sevilen karakterlerinden ‘Orço’ lakaplı oyuncunun sürekli ‘Kamil’ veya ‘Kamiller’ şeklinde hitap etmesini Kamil ismini taşıyanlara hakaret ve dalga geçilmesi şeklinde algılayan 33 yaşındaki Kamil Kırıştı, Kastamonu Adliyesi’nde suç duyurusunda bulundu.

Kastamonu'da yaşayan Kamil Kırıştı, ismine hakaret edildiğini belirterek şöyle konuştu: “Benim ismime hakaret ediyor, adımla dalga geçiyor. Bu yüzden çevremde ve işyerimde bulunan arkadaşlar benimle bu şekilde konuşuyor. Arkadaşlarım bana ‘Naber lan Kamil’ diye hitap etmeye başladı.

Bu beni rencide ediyor. Bu yüzden ben bu yaşadıklarımdan artık sıkıldım ve Burak Alkaş hakkında şikayetçi oldum.” Kamil Kırıştı, yazdığı şikayet dilekçesiyle birlikte adliyeye girerek suç duyurusunda bulundu ve bu cümlelerin dizide kullanılmasından vazgeçilmesini istedi. Kamil Kırıştı, servis şoförlüğünün yanı sıra küçük bir bakkal dükkanını işletiyor. Bakkal dükkanına gelen müşteriler Kamil Kırıştı’ya ‘Naber Kamil’ diye şaka yapıyorlar .
Kaynak: İHA