Büyükşehir Belediyesi, Evlilik Hazırlığı İçinde Olan Çiftlere Yönelik, ''Evlilik Şenliği'' Düzenledi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, evlilik hazırlığı içinde olan çiftlere yönelik, ''Evlilik Şenliği'' düzenledi.

BURFAŞ tarafından organize edilen şenlik, 1, 2 ve 3 Mart tarihlerinde, 10.00-22.00 saatleri arasında, Atatürk Kongre Kültür Merkezi Fuaye alanında ziyaretçilerini karşılayacak.

Evlenme hazırlığı yapanlara kılavuz niteliği taşıyan şenlikte, pek çok firma ürün ve hizmetlerini Bursalı'ların beğenisine sunacak.

Şenlik, çiftlerin ihtiyaç duyacağı, gelinlik ve damatlıktan, abiye elbiselere, davetiyeden, nikah şekerine, güzellik salonlarından, organizasyon şirketlerine, takıdan, pastaya, davet mekanlarından, turizm acentelerine, fotoğraf çekiminden, dans kurslarına kadar tüm hizmetlerin farklı alternatiflerini bir araya getirecek. 3 gün sürecek şenlikte pek çok etkinlik de yer alacak.

Bu kapsamda, 1 Mart Cuma günü saat 17.30'da, yazar Mehmet Coşkundeniz, evlilik hazırlığı yapan çiftlerle ''Evlilikte mutluluğun yolları'' konulu söyleşi gerçekleştirecek. Şenliğin ikinci gününde ise yazar Cemil Tokpınar'ın ''Ömür boyu aşk'' söyleşisi yer alacak.

Elif Ece Uzun, Simge Tertemiz, Başak Emre ve Sevil Uyar gibi çok sayıda mankenin yer alacağı defilenin yanı sıra, 2013 gelinlik, takı ve saç modelleri modası, ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Bu arada şenlik süresince Merinos Tekstil Müzesi'nde yer alan ''Tarihi Bursa Gelinlikleri Sergisi'' ve ''Fotoğraflarla Bursa'da Düğün'' sergileri ücretsiz olarak gezilebilecek.

Muhabir: Fikriye Susam Uyar

Yayıncı: Doğan Sarıtaş
Kaynak: AA