Karadayı 49. Bölüm: Mahir, Sinan'dan Şüpheleniyor

Yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği etkileyici konusu ve müzikleriyle seyirciyi adeta ekranları başına kilitleyen dizi Karadayı 49. bölümüyle yine nefesleri kesecek.

Karadayı 49. Bölüm: Mahir, Sinan'dan Şüpheleniyor
Karadayı'nın bir önceki bölümünde: Feride ve Mahir, Savcı Turgut'un yakalanması için tüm emniyet birimlerinin alarma geçmesini sağlamıştı.

Diger taraftan kaçışa devam eden Turgut, yeni kimliğinin ve yeni hayatının derdindeydi. Mahir'in tahmin ettiği gibi sınırdan kaçma planları yapmakta olan Turgut, öldüğüne herkesi inandırdığını zannetmekteydi.

Feride'nin Sinan'la dava için nişanlandığını itiraf etmesiyle Mahir çok sevinmiş ve yeniden umutlanmıştı. Mahir, Feride'nin nişan yüzüğünü atacağını beklerken Sinan da düğün hazırlıklarına hızla devam etti.

Tüm umutları bir gazete haberiyle yıkılan Mahir, Feride'nin Sinan'la birlikteliğini öğrenince büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Karadayı bu akşam ekrana gelecek olan 49. Bölümde; Mahir, Sinan'dan Şüpheleniyor!

Feride'yle birlikte olan Mahir, Sinan'ın varolmasından rahatsızlık duyacaktır. Ferde'nin ikna çabalarına karşın Mahir, Sinan'a hala şüphe içerisinde yaklaşacaktır. Sinan'ın Hakime hanıma ilgi duyduğunu düşünecektir.

Turgut zorda;

Hakime hanım ve Mahir, Turgut'a hızla yaklaşıyor!
Mahir ve Feride, Turgut'un sınır kapısında çıkmak üzereyken yakayı ele verdiğini büyük bir sevinçle öğrenecekler ve akabinde karakola doğru yola çıkacaklardır.

Korkunç Son Nejdet'i bekliyor!
Sinan, sevkiyatın  zamanını öğrenince bir hayli rahatlayacaktır. Ancak hırsızlığı yapacak olan Nejdet, malları Sinan'ın göstereceği noktaya taşımak yerine farklı bir plan içerisine girecektir.

Sinan, Nejdet'in yaptığı plandan haberdar olacak akabinde de Nejdet için korkunç bir son hazırlayacaktır.

Feride ve Mahir, bilinmeyen birisi tarafından takip edilmektedirler ancak onlar bu takipten habersiz Turgut'un peşinden koşmaktadırlar. Feride ve Mahir'i takip eden kişi ani bir biçimde ortaya çıkacak ve bu ikiliye zor günler yaşatacaktır.