AK Parti Altındağ Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Yelkovan

Yerel siçimler için geri sayım başlarken AK Parti Altındağ Belediyesi Başkan Aday Adayı olarak dikkat çeken bir isim de Hüseyin Yelkovan oldu.

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Yelkovan
Altındağ Belediyesi Başkan Aday Adayı olan Hüseyin Yelkovan siyasete döndüğünü ve aday adaylığını sosyal patlaşım sitesi Facebook'tan yayınlamıştı.

Siyasete geri döndüğünü belirten Yelkovan, “Bir karar ver! Ya 'kendi hayatının mimarı' olursun, ya da hayatın 'başka mimarın eseri' olur.... Tercih senin! Bende siyasete dönüş yapıyorum, yaptığım istişareler sonucunda Mart 2014 yerel seçimlerde daha öncede farklı kademelerinde görevler aldığım Ak Parti'den Altındağ'da bir nöbet değişimi olacaksa, Belediye Başkanlığına Aday Adayı olmaya karar verdim. Uzun ve yorucu bir yolculuğa çıktığımın farkındayım. Bana bu yolculuğa çıkarken el atan, dua eden, gönlü olan ya da olmayan Ankaralı ve Altındağlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Aday adaylığımın özelde Altındağ'ımıza genel de Ankara'mıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullanmıştı.

Hüseyin Yelkovan kimdir?
01.02.1980 yılında Ankara'da doğdu.1996 yılında Altındağ Uluğbey Lisesin'den mezun oldu. Üniversite eğitimini 1998-2002 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamladı. 2003 yılında Ankara Barosunda Avukatlık stajımı yaptı. Ankara Barosu tarafından düzenlenen C.M.K Alternatif Uyuşmazlık Çözüm Merkezi Uzlaşma-Arabuluculuk Eğitim Seminerine katıldı. Ankara Barosu ve çeşitli sivil toplum örgütlerince düzenlenen seminer,konferans ve toplantılarda görev aldı. 2007 Yılında Yozgatlı Dernekler Federasyonun'da gençli kolları başkanlığı yaptı. 2007-2009 yılları arasında AK PARTİ Altındağ Geçlik Kolları Başkanı olarak Yönetim kademesinde görev aldı. 2011 -2012 yılları arasında AK PARTİ Ankara İl Gençlik Kolları Başkanlığı Yönetiminde görev aldı. Siyaset akademisi eğitim çalışmalarında bulunarak sertifika aldı. 25 yıldır Altındağ'da ikametgah etmekte. Ankara Barosuna kayıtlı olarak kendine ait bürosunda serbest Avukatlık ve çeşitli firmalara danışmanlık yapmakta.

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Yelkovan