İzmir'de Lise Öğrencisi 2 Kızın Bıçaklanması

İzmir Poisi, Konak ilçesinde birbirine yakın okullarda iki kız öğrenciyi bıçaklayan zanlıyı yakalamak için, okul ve çevresdeki güvenlik kameralarının görüntülerini incelemeye aldı.

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne tedavileri süren, sırtından ve karnından bıçakla yaralanan B.H.B. (14) ve B.B. (17) adlı kız öğrencilerinin hayati tehlikelerinin olmadığı, tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturmayı yürüten İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri de, iki kız öğrenciyle tedavi gördükleri hastanede görüştü. Saldırgan hakkında bilgileri alan polis, daha önceden tanımadıkları bilgisine ulaştı.
Öğrencilerle bir husumeti olmadığı, girdiği okulda rastgele bıçakladığı tespit edilen saldırganın madde bağımlısı olması ihtimali üzerinde duran polis, zanlının okulun ve çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamera görüntülerini de incelemeye aldı.
Zanlının kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışmalarını yoğun şekilde devam ettirdiği bildirildi.


- Olay
Konak ilçesi Yenişehir semtindeki Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'ne kendisini veli olarak tanıtıp giren kişi, kantinde sohbet eden bir grup kız öğrencinin yanına giderek B.H.B'yi (14), karnından ve sırtından bıçaklamıştı. Saldırgan daha sonra yandaki İbni Sina Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'ne giderek, bahçede bulunan B.B. (17) adlı kız öğrenciyi yine sırtından ve karnından bıçaklayarak kaçmıştı.
Yaralanan iki öğrenci, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafındarn Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı.
Kaynak: AA