İzmir'de İki Okulda Yaşanan Bıçakla Yaralama Olayı Soruşturması Sürüyor

İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, hastanede tedavileri devam eden iki kız öğrenci ile görüşerek, saldırgan hakkında bilgi aldı.

İzmir'de İki Okulda Yaşanan Bıçakla Yaralama Olayı Soruşturması Sürüyor

Dün öğlen saatlerinde Yenişehir semtinde meydana gelen olayda, Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’ne güvenlik elemanlarına veli olduğunu beyan ederek giren şahıs, B.H.B. (14) isimli kız öğrenciyi bıçakla sırtından ve karnından ağır yaraladıktan sonra, diğer bir okul İbn-i Sina Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’ne girmiş, burada da B.B.'yi (17) yine sırtından ve karnından aynı bıçakla yaralayarak kayıplara karışmıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ağır yaralanan 2 kız öğrenci, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ve burada yapılan müdahalelerle her iki kız öğrencinin de hayati tehlikesinin ortadan kalktığı öğrenildi.

Saldırganın madde bağımlısı olması ihtimali üzerinde duran Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, okulların çevresindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı ve zanlının kimliğinin belirlenmesi için çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor.
Kaynak: İHA