Fatih Bozyiğit, Yılın Öğretmeni Seçildi

Kütahya Fatih Ortaokulu öğretmeni Fatih Bozyiğit'in 'yılın öğretmeni' seçildiği bildirildi.

Fatih Bozyiğit, Yılın Öğretmeni Seçildi

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce her ilden 5 öğretmenin isimleri bilimsel çalışmalar, ulusal ve uluslararası çalışmaları göz önünde bulundurularak Ankara’ya gönderilmişti. Milli Eğitim Bakanlığı’nca 5 öğretmen içerisinden 1 öğretmen yaptığı çalışmalara göre seçilmiş olup bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı tarafından Ankara’daki Öğretmenler Günü etkinliklerinde ağırlanmıştı. Bu yıl da aynı kriterler doğrultusunda Kütahya'da Fatih Ortaokulu öğretmeni Fatih Bozyiğit 'yılın öğretmeni' seçildi.

Fatih Bozyiğit, yaptığı açıklamada, "Kütahya’yı gururla ve projelerle Ankara’da temsil etmenin onurunu yaşadığını ve en güzel şekilde temsil ettim. Özellikle Bakan Nabi Avcı ve Müsteşar Yusuf Tekin projelerle yakından ilgilendi.Kütahya’da tüm okullarda yapılan ve süren projeleri kendilerine aktardım" diye konuştu.

Bozyiğit, Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen ve “Fark Oluşturan Öğretmenler” ismi verilen proje kapsamında, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün davetlisi olarak Ankara’ya çağrılmıştı.
Kaynak: İHA