Zübeyde Hanım Mahallesi’nde Dört Dörtlük Temizlik

Altındağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, pırıl pırıl bir Altındağ için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Zübeyde Hanım Mahallesi’nde Dört Dörtlük Temizlik

İlçe genelinde temizlik hizmetlerine büyük önem veren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve ekibi, halk sağlığını her şeyden önde tutuyor. İlçe genelinde 40 çöp kamyonu ve 444 personel ile Altındağ’ın gün boyu temiz kalmasını sağlayan Altındağ Belediyesi, mahallelerde gerçekleştirdiği geniş çaplı temizlik çalışmalarıyla da vatandaşların büyük beğenisini topluyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü Zübeyde Hanım Mahallesi’nde gerçekleştirdiği geniş çaplı temizlik operasyonuyla mahalleyi baştan aşağı pırıl pırıl yaptı. Cadde ve sokakları sabunlu suyla yıkayan, cami, hastane, aile sağlık merkezi, pazar alanları gibi yerlerin genel temizliğini gerçekleştiren ekipler vatandaşlardan tam not aldı.

Mahalle sakinlerinden Hilmi Başaran, temizlik konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadıklarını, çöplerin her zaman saatinde toplandığını dile getirdi. 30 yıldır Zübeyde Hanım Mahallesi’nde oturduğunu söyleyen Başaran, “Temizlik ekibi neredeyse kapımın önüne kadar süpürecek. Gece boyunda 3-4 sefer çöp toplanıyor” dedi.

Altındağ Belediyesi’nin kısa bir süre önce aldığı “Türkiye’nin En Temiz İlçesi” ödülünü de hatırlatan Başaran, mahalleyle ilgili taleplerin Altındağ Belediyesi tarafından hiçbir zaman karşılıksız kalmadığını sözlerine ekledi.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin Altındağ’a bambaşka bir görünüm kazandırdığını ifade eden Nahide Başaran ise, “Eskiden buralarda çamurdan yürünmezdi. Şimdiyse caddelerde, sokaklarda tek bir çöp yok. Mahallemizde dört dörtlük temizlik yapılıyor. Okullardan, camilere, parklardan spor alanlarına kadar her yerin tertemiz” diyerek, Altındağ Belediyesi’ne ve Başkan Veysel Tiryaki’ye teşekkür etti.

Vatandaşların sağlığı ve rahatı için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, mahalle bazlı bu tür temizlik faaliyetlerine tüm Altındağ genelinde devam edeceklerini, etap etap tüm Altındağ’da benzer çalışmaların yapılacağını söyledi

Kaynak: İHA