Annesini Sopayla Döverek Öldürdü

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde şizofreni hastası olan adam iddiaya göre annesini sopayla döverek öldürdü.

Annesini Sopayla Döverek Öldürdü
Şizofreni hastası olan H. D. (50) annesi Hanife Duğramacı (76)'dan sofra hazırlamasını istedi.İddiaya göre H.D. isteğini yerine getirmeyen annesini,bahçeden aldığı sopayla dövmeye başladı.Yaşlı kadın başına aldığı darbeyle hayatını kaybetti.

Baba Mustafa Duğramacı'nın ihbarıyla olay yerine gelen ekipler zanlıyı Uzunköprü İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürürken 112 Acil Servis ekipleri ise yaşlı kadının cenazesini Uzunköprü Devlet Hastanesi morguna kaldırdı.

Adliyeye sevk edilen H.D.'nin yaklaşık 10 yıl Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde tedavi gördüğü ve taburcu olduktan sonra ilaç kullanmadığı belirtildi. Mahkeme heyeti, şizofreni hastası H.D.'yi cezaevi yerine Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine gönderdi.

Öte yandan H.D'nin ifadesinde, "Hanife Duğramacı benim annem, Hüseyin Duğramacı ise benim babam. Ben annemi sevmiyorum. Ancak babamı çok seviyorum. Babam bastonla yürür. Dün gece annemin öldüğünden haberim yok. Ben akıl hastasıyım hiçbir şey hatırlamıyorum''dediği ifade edildi..