Yalan Dünya 65. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Ekranların kahkahası en bol ve en genç komedi dizisi Yalan Dünya, Cuma akşamlarını renklendirmeye devam ediyor. Yalan Dünya, 6 Aralık Cuma akşamı 85. Bölümü ile Kanal D ekranlarına geliyor.

Yalan Dünya 65. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Yalan Dünya Dizisi 65. Bölüm özeti:

Nurhayat ve Emir, paparazzilere yakalanıyor. Her şeyi inkar etseler de birkaç gün sonra gazetede, Deniz, Rıza, Emir ve Nurhayat ile ilgili çıkan haber büyük kargaşaya neden oluyor.

Deniz, annesinin baskısına dayanamaz ve Rıza 'nın hediyesini geri verir. Deniz, Rıza 'ya bir süre ayrı takılmaları gerektiğini söyler. Rıza bu duruma oldukça bozulur ve Deniz 'i kıskandırmak için Ahmet ile çapkınlık turuna çıkarlar.

Nurhayat ile Rıza 'nın tekrar birlikte olduğunu sanan Kocabaşlar, Bünyamin ile konuşarak otoparkın inşasını tekrar hayata geçirmek üzere anlaşırlar. Bünyamin bu sefer inşaatla, Rusya 'dan gelecek kuzeni Korhan 'ın ilgileneceğini ilan eder. Ancak Selahattin bu işten olabildiğince uzak kalacaktır. Her konuda anlaşılır ve herkes dört gözle Korhan 'ı beklemeye başlar. Yan daireyi Korhan lakaplı bir hırsız gözüne kestirir. Eve giren hırsız, istediklerini alamadan suçüstü yakalanır. Ancak şansı yaver giden hırsız, Rusya 'dan beklenen Korhan zannedilir. Her iki eve de elini kolunu sallayarak girme imkanı yakalayan hırsız, bu duruma çok sevinir.

Gülistan 'ın kızına ne isim verileceği Vasfiye 'ye dert olur. Gülistan, Defne adını düşünürken, Vasfiye kendi adının konulmasını teklif eder. Hatta işi sağlama almak için gider doğmamış bebeğe altın alır.

Yandakilerle de durumlar limonidir. Çiğdem her fırsatta Kocabaşlar 'ı görgüsüz ve gürültücü olmakla suçlayınca Gülistan çileden çıkar. Şehmuz da aldığı resmi izinle karşı atağa geçer. Terastaki soğuk savaş iki cepheli sıcak savaşa dönüşür. Kocabaşlar ellerinden geleni artlarına koymazlar ve gürültü ne demekmiş Çiğdem ile kocasına gösterirler.

Deniz, Rıza 'yı kıskandırmak için Çağatay ile dolaşmaya başlar. Rıza da altta kalmaz ve kafede tanıştığı güzel bir kadınla flörte başlar. Ancak kadını Deniz ile tanıştırdığında hiç beklemediği bir gerçekle karşı karşıya kalır.

Nurhayat ve Emir ise paparazzilere yakalanırlar. Her şeyi inkar etseler de birkaç gün sonra gazetede, Deniz, Rıza, Emir ve Nurhayat ile ilgili çıkan haber büyük kargaşaya neden olur.