Ak Parti Altınova İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi Aday Adayından Önemli Açıklamalar

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer çok iyi bir aday adayı süreci yaşadıklarını, Altınova ilçe merkez ve beldelerinde gerek belediye başkanlıkları için gerekse belediye meclisi ve il genel meclisi üyelikleri için yoğun talep olduğunu, aday belirlemesi için çalışmalara başlandığını söyledi.

Ak Parti Altınova İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi Aday Adayından Önemli Açıklamalar

30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Altınova, Subaşı, Kaytazdere ve Tavşanlı’ya AK Parti'nin damgasını vuracağını söyleyen, birbirinden kaliteli ve değerli adaylar ile seçimlere start vereceklerini belirten Başkan Hasan Zafer, “Bilindiği gibi ilçemizde üç belediye partimizin, Subaşı belediyesi başka bir partimizin fakat biz ne yapıp edip orasını da AK Partili yapacağız. İlçemiz de AK Parti dışında hiçbir partiye şans vermiyoruz. Teşkilatlarımız, yöneticilerimizle el ele verip Allah’ın izni ile seçimlerden zaferle çıkacağız" dedi
Altınova ilçesinde ve beldelerinde bazı belediye başkan aday adaylarının fevri davranışlarında bulunup ortada bir şey yokken kendilerini belediye başkan adayı olarak lanse etmelerinin doğru olmadığını söyleyen Başkan Hasan Zafer tepkilerini şöyle dile getirdi:
“Belediye Başkan aday adayları, belediye meclis aday adaylarıyla ayrı ayrı toplantılar düzenledik. Teşkilatımıza kendilerini tanıttılar ve neden AK Parti’den aday olduklarını açıkladılar, kendilerinin vermek istedikleri hizmetlerden söz ettiler. Ben ve yönetici arkadaşlarım adayları yakından fırsatı bulduk. Ancak kendileri ile ilgili belirleme sisteminde henüz karar vermediğimizi, kamuoyu oluşturmalarının yanlış değerlendirildiğini, adaylarının kendileri tanıtmaya yönelik yararlı bir program olacağını söyledim ve başarılar diledim."
AK Parti Altınova İl Genel Meclisi aday adayı Mehmet Sait Özevin ise, "Bölgemizde ticari olarak turizm sektörüne hizmet  veren önemli bir kuruluşuz. Biz de Altınova'da turizm hareketinin gelişmesi ve güçlenmesi içtin gayret göstereceğiz. Köy ve mahalle muhtarlarımız ile sık sık bir araya gelip görüş alış verişinde bulunuyoruz, sorunları tespit ediyoruz. Allah kısmet edip aday olarak gösterildiğim takdirde parti teşkilatım ile birlikte ciddi çalışmalarda bulunacağız" dedi.

Kaynak: İHA