Trabzon Valisi Öz'den Esnaf Ziyaretleri

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Pazarkapı Mahallesi'ndeki esnafı ziyaret etti.

Esnaf ile çay içip sorunlarını dinleyen Öz, merkeze bağlı yakın köyler ile Akçaabat'ın köylerinde üretilen sebze, meyve ve süt ürünlerinin satışının yapıldığı ve çoğunluğu kadın esnaftan oluşan pazarı da gezdi. Pazar esnafıyla yakından ilgilenen Öz, başarı ve bol kazanç diledi.
Öz, yoğun çalışma temposundan fırsat buldukça hem il merkezinde hem de ilçe gezilerinde esnaf ziyaretinde bulunduğunu ve vatandaşlarla bir araya geldiğini belirterek, şunları söyledi:
"Vatandaşlarımız sorunlarını bizzat ya da kamu görevlileri aracılığıyla bana iletiyor. Ben de bugünkü gibi fırsat buldukça esnafımızın, halkımızın yanına gidip onlarla sohbet ederek sorunlarını dinliyor ve çözüm yollarını bulmaya çalışıyorum. Halkımızla yapılan bu tür temaslarda ilin ekonomik ve sosyal yapısını daha iyi öğrenmiş oluyorum. Tabii ki mesele sadece sorun ve sıkıntıların giderilmesi ya da beklentilerin karşılanması değil. Biz ziyaretlerimizle vatandaşlarımızla olan bağlarımızı daha da güçlendiriyoruz. Bizim yönetim anlayışımızda birlikte yönetme ilkesi vardır. Bunun gereğini yerine getiriyoruz."
Esnaf da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Öz'ü aralarında görmekten son derece mutlu olduklarını söylediler.
Kaynak: AA